financiële planning

Financiële planning voor uw pensioen

U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat u over voldoende inkomen beschikt als u stopt met werken. Er zijn dan veel aspecten waar u rekening mee moet houden. Een financieel planner die gespecialiseerd is in pensioen kan hierbij van grote waarde zijn. Financiële planning voor uw pensioen zorgt voor inzicht, overzicht en financiële rust.

Als u op zoek bent naar een ervaren financieel planner dan bent u bij Transparans Pensioenconsultants uit Hengelo aan het juiste adres. Onze financieel planner beschikt over 30 jaar ervaring en is naast gecertficeerd financeel planner ook gediplomeerd life planner en beschikt natuurlijk over het Wft-diploma pensioen. Kortom: echt iemand die voor u van toegevoegde waarde is.

Zoekt u een financieel planner?

In de regio Twente (Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, enzovoort) weten veel klanten ons te vinden. Inmiddels zijn wij hier ook al weer 20 jaar actief. Vooral omdat onze financieel planner breed is opgeleid merken wij dat ook klanten uit de rest van Nederland ons weten te vinden. Zeker bij het maken van een pensioenplanning - bijvoorbeeld als u eerder wilt stoppen met werken - moet een financieel planner over meer dan alleen pensioenkennis beschikken. Pensioen is een onderdeel van het totale financiële plaatje. Daarom spelen zaken als hypotheekrente, beleggen, schenken en erven en belastingen ook een belangrijke rol. Een gecertificeerd financieel planner beschikt dan ook over ruime kennis op deze vakgebieden.

Wilt u meer weten of een kennismakingsgesprek inplannen? Laat dan hier een terugbelverzoek achter en wij nemen snel contact met u op.