financiële planning

Financiële planning voor uw pensioen

U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat u over voldoende inkomen beschikt als u stopt met werken. Er zijn dan veel aspecten waar u rekening mee moet houden. Een financieel planner die gespecialiseerd is in pensioen kan hierbij van grote waarde zijn.

Als u op zoek bent naar een ervaren financieel planner dan bent u bij Transparans Pensioenconsultants uit Hengelo aan het juiste adres. Onze financieel planner beschikt over 30 jaar ervaring en is naast gecertficeerd financeel planner ook gediplomeerd life planner en beschikt natuurlijk over het Wft-diploma pensioen. Kortom: echt iemand die voor u van toegevoegde waarde is.

In de regio Twente (Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, enzovoort) weten veel klanten ons te vinden. Inmiddels zijn wij hier ook al weer 20 jaar actief. Vooral omdat onze financieel planner breed opgeleid is merken wij dat ook klanten uit de rest van Nederland ons weten te vinden. Zeker bij het maken van een pensioenplanning volstaat het voor de adviseur niet om alleen maar kennis te hebben van pensioen alleen. Pensioen is een onderdeel van het totale financiële plaatje. Daarom spelen zaken als hypotheekrente, beleggen, schenken en erven en belastingen ook een belangrijke rol. Een gecertificeerd financieel planner beschikt ook over ruime kennis op deze vakgebieden.

Wilt u meer weten of een kennismakingsgesprek inplannen? Laat dan hier een terugbelverzoek achter en wij nemen snel contact met u op.