Dit is waarom klanten een pensioenplanning laten maken

Een pensioenplanning zorgt ervoor dat ook jij een beter inzicht hebt in je financiële situatie waardoor je je zekerder voelt en betere financiële beslissingen kunt nemen. Bijvoorbeeld of je eerder kunt stoppen met werken. 

Wij hebben inmiddels vele honderden pensioenplanningen voor onze relaties gemaakt. Vooraf vragen wij altijd aan onze klanten waarom zij een pensioenplanning willen laten maken. Met welke vragen worstelen onze klanten als zij een afspraak met ons maken? Graag zetten wij hierna de meest genoemde antwoorden voor u op een rij. Herkent u zich hierin? Zijn dit vragen waar u ook zelf niet uitkomt? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak met een van onze pensioenplanners. Zij kunnen u precies vertellen hoe een dergelijk adviestraject eruit ziet, wat het u oplevert en welke investering hiermee gemoeid is.

Waarom laten zij een pensioenplanning maken?

1. Ik wil graag inzicht krijgen wat de financiële mogelijkheden en consequenties zijn als ik eerder ga stoppen met werken. Heb ik voldoende middelen voor de rest van mij leven?

2. Een Pensioenplanning moet mij helpen om goed onderbouwde keuzes te maken. Het moet mij als het ware een spiegel voorhouden.

3. Ik wil fiscaal verstandige keuzes maken en wil weten hoe mijn financiële plaatje er nu uitziet. Zeg maar een "nulmeting". Hierna wil ik samen met de financieel planner bekijken hoe wij zaken optimaler kunnen inregelen.

4. Samen met de financieel planner wil ik onderzoek wat mijn wensen, dromen en doelen zijn. Vervolgens wil ik hier mijn financiële situatie op afstemmen.

5. Ik heb een aflossingsvrije hypotheek en maak mij zorgen of dit een probleem wordt als ik met pensioen ga. Is het slim om nu extra af te lossen?

6. Hoe kan ik mijn financiën zo inregelen dat ik een comfortabel leven kan leiden en mijn gezin financieel beschermt is als mij wat overkomt?

7. Ik wil mijn pensioen naar voren halen. Ik heb behoefte aan een specialist die mij inzicht geeft en helpt om de beschikbare middelen zo effeciënt mogelijk in te zetten. 

Wanneer laat u een pensioenplanning maken?

Wilt u meer weten over het laten maken van een pensioenplanning? Vul dan het contactformulier in. Het zijn maar een paar vraagje en kost u nauwelijks moeite. Onze pensioenplanner neemt dan snel contact met u op en zal een nadere toelichting geven of een vrijblijvende afspraak met u inplannen. Dit verplicht u nog tot niets. Regel het vandaag nog!

 Pensioenplanning maken?
Regel het hier >