Pensioenplanning

Iedereen wil zijn financiën graag goed geregeld hebben. Niet alleen nu maar ook in de toekomst. Toch ontbreekt het vaak aan een duidelijk beeld over de financiële situatie. Daarom ontwikkelde Transparans het Pensioen Lifestyle Plan en de Pensioenscan. Daarmee krijgt u inzicht en overzicht en weet u of u uw geldzaken goed geregeld heeft en of u uw wensen kunt realiseren.

Het Pensioen Lifestyle Plan en de Pensioenscan biedt meer dan alleen een cijfermatig overzicht. Juist de interpretatie ervan biedt meerwaarde. Wij geven advies dat aansluit bij uw levensstijl en werken daarvoor met een beproefd stappenplan.

Wat levert het u op?

- Uw persoonlijke financiële situatie in één overzicht
- Het helpt om uw financiële lifestyle te behouden of te bereiken
- Financiële rust
- Bespaartips
- Een duidelijke strategie voor de toekomst

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze pensioenplanners. Niet straks, maar nu, dat is beter voor later. Zo hebt u weer de regie over uw eigen financiële toekomst.

Zekerheid over deskundigheid en kwaliteit

Binnen Transparans Pensioenconsultants verzorgt Ernst Strengers FFP in de regel alle pensioenplanningen. Ernst is een officieel gecertificeerd financieel planner (FFP). Dit keurmerk garandeert de kwaliteit van de aangesloten planners. Alles over het kwaliteitskeurmerk van de FFP en de garanties die u hierdoor krijgt leest u hier

Voor iedereen die vooruitdenkt ...
Maak vandaag nog een afspraak