Pensioenplanning

Overzicht, inzicht en uitzicht ...

Iedereen wil zijn financiën graag goed geregeld hebben. Niet alleen nu maar ook in de toekomst. Toch ontbreekt het vaak aan een duidelijk beeld over de financiële situatie. Daarom ontwikkelde Transparans het Pensioen Lifestyle Plan en de Pensioenscan. Hiermee krijgt u inzicht en overzicht en weet u of u uw geldzaken goed geregeld hebt en of u uw wensen kunt realiseren.

Ook biedt een pensioenplan een goed startpunt om financiële doelen te bereiken. Wist u dat negen op de tien personen financiële doelen heeft? De top 3 van belangrijkste financiële doelen in 2021 ziet er als volgt uit:

1. Geld achter de hand hebben om grote en onvoorziene aankopen te kunnen betalen.
2. Na pensionering voldoende geld hebben om goed van te kunnen leven.
3. Het afdekken van risico's zoals arbeidsongeschiktheid en overlijden.

Het Pensioen Lifestyle Plan en de Pensioenscan - ook wel pensioenplanning genaamd - biedt meer dan alleen een cijfermatig overzicht. Juist de interpretatie ervan biedt meerwaarde. Wij geven concreet advies dat aansluit bij uw levensstijl en werken daarvoor met een beproefd stappenplan. Al meer dan 20 jaar helpen wij klanten met hun pensioenplanning. Wanneer maakt u een afspraak?

Wat levert het u op?

Uw persoonlijke financiële situatie in één overzicht.
Het helpt om uw financiële lifestyle te behouden of te bereiken.
Financiële rust.
Bespaartips.
Een duidelijke strategie voor de toekomst.

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze pensioenplanners. Niet straks, maar nu, dat is beter voor later. Zo hebt u weer de regie over uw eigen financiële toekomst.
Pensioenplanning nodig Transparans

Weten hoeveel pensioen u netto overhoudt?

Pensioenuitkeringen - AOW, pensioen via de werkgever en lijfrente - worden altijd bruto gecommuniceerd. Over de uitkering moet u dus nog belasting betalen. Hoeveel is dit precies? Deze vraag is helaas niet in zijn algemeenheid te beantwoorden. Hoeveel belasting u moet betalen hangt onder meer af van de hoogte van uw belastbaar inkomen, de heffingskortingen die op u van toepassing zijn, fiscale afrekposten (denk aan hypotheekrente) en of u de AOW-leeftijd al hebt bereikt.

Het is logisch dat u exact wilt weten hoeveel u maandelijks netto te besteden hebt. Wij hebben hier de oplossing voor via de Pensioenscan of een Pensioenplanning. Zo krijgt u maximaal inzicht en overzicht en kunt u gefundeerde keuzes maken. Ook geven onze adviseurs advies en tips. Bijvoorbeeld over hoe u uw financiële situatie kunt verbeteren of hoe u gebruik kunt maken van (fiscale) voordelen zodat u uw wensen kunt realiseren. Meer over bruto netto pensioen leest u hier >>.

Zekerheid over deskundigheid en kwaliteit

Binnen Transparans Pensioenconsultants verzorgt Ernst Strengers FFP in de regel alle pensioenplanningen. Ernst is een officieel gecertificeerd financieel planner (FFP). Dit keurmerk garandeert de kwaliteit van de aangesloten planners. Alles over het kwaliteitskeurmerk van de FFP en de garanties die u hierdoor krijgt leest u hier. Daarnaast is Ernst gediplomeerd Wft-pensioenadviseur en gediplomeerd lifecoach (erkende opleiding).

Wilt u uitgebreid kennismaken en/of meer informatie over een pensioenplanning voor uzelf? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan snel contact met u op en informeren u graag. Dit verplicht u nog tot niets.

Wij geven u duidelijkheid over uw financiële situatie als u (eerder) stopt met werken!Voor iedereen die vooruitdenkt ...
Maak vandaag nog een afspraak