Over ons

Voor een onafhankelijk pensioenadvies gaat u naar een pensioenadviseur van Transparans

Transparans Pensioenconsultants uit Hengelo is een onafhankelijk pensioenadviesbureau. Sinds 2002 bieden wij werkgevers, ondernemers, financieel dienstverleners en particulieren uiteenlopende pensioendiensten aan.

Ons team, van 5 pensioenexperts, staat voor u klaar. Bent u op zoek naar een onafhankelijk pensioenadviseur voor een goed pensioenadvies? Neem dan contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak met een van onze pensioenadviseurs. Wij vertellen u dan ook graag alles over onze unieke werkwijze, de mogelijkheden en de pensioenadvies kosten (wij hebben het zelf liever over uw investering en wat u er voor terugkrijgt). 

Onze dienstverlening kenmerkt zich door:

✔️ Transparantie in werkwijze en beloning
✔️ Deskundigheid in alle aspecten van het pensioenvak
✔️ Integriteit in houding, aanpak en advies
✔️ Realistische visie op pensioen

Waarom kiezen voor pensioenadvies van Transparans?

Pensioen is te belangrijk om aan zomaar een adviseur over te laten. Pensioenadvies is een vak met veel facetten en voortdurende veranderingen. Dat vereist ervaring, permanente aandacht en bijscholing. Onze pensioenadviseurs zijn daar fulltime mee bezig. Zo blijven wij alert en onderhouden wij onze deskundigheid. Niet voor niets zijn wij erkend lid van de vereniging Samenwerkende Pensioen Adviseurs (S.P.A.) en de Federatie Financieel Planners (FFP) en zijn wij gediplomeerd BPF- (bedrijfstakpensioenfonds) werkingssfeeradviseur.

Met onze expertise ontzorgen wij onze klanten en zorgen voor de best passende pensioenregeling. Dat doen wij 100% integer en altijd volledig in het belang van de klant. Dat kan alleen als wij 100% onafhankelijk zijn, de markt goed kennen en uitsluitend door de klant worden betaald (en niet door financiële instellingen worden beloond). Daarin waren wij - sinds 2002 - en zijn wij nog steeds volkomen transparant

Vanuit onze ervaring en kennis kijken wij realistisch naar pensioen. Volgens ons is een pensioen goed als het doet wat het moet doen. Dus, zorgen voor een financiële toekomst die overeenstemt met de wensen van de klant. Een realistisch pensioen leidt in onze visie tot een goed pensioen voor de oude dag én voldoende inkomen in geval van langdurige arbeidsongeschiktheid en overlijden. Voor een pensioenadvies op maat door een onafhankelijk pensioenadviseur maakt u nu een afspraak met Transparans Pensioenconsultants. 

Ons team

Onze mensen maken het verschil. Leer ze beter kennen in een persoonlijk gesprek of lees hier meer over de mensen achter Transparans.Voor iedereen die vooruitdenkt ...
Contactformulier