U zoekt een onafhankelijke pensioenadviseur?

Dé pensioenadviseur die pensioenoplossingen levert

Transparans Pensioenconsultants uit Hengelo is een onafhankelijk, landelijk werkend, pensioenadviesburo. Al ruim 20 jaar bieden wij pensioenoplossingen aan voor werkgevers, ondernemers en particulieren. Of het nu gaat om een pensioenadvies over eerder stoppen met werken of het opzetten van een collectieve pensioenregeling voor werknemers; onze pensioenadviseurs hebben gegarandeerd de beste oplossing. Met een breed pakket aan pensioendiensten hebben wij altijd een passend antwoord op al uw pensioenvragen.

Ons team, van 5 pensioenspecialisten, staat voor u klaar. Bent u op zoek naar een onafhankelijk pensioenadviseur voor een goed pensioenadvies op basis van uw doelen? Neem dan contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak met een van onze pensioenadviseurs. Wij vertellen u dan ook graag meer over onze unieke werkwijze, de mogelijkheden en onze pensioenadvies tarieven.

Dit levert een goede pensioenadviseur u op

Wij hebben een duidelijke keuze gemaakt. Ons vak is het geven van onafhankelijk pensioenadvies zodat onze klanten zorgeloos met pensioen kunnen gaan. Met onze jarenlange ervaring, in combinatie met onze specialistische vak- en productkennis, zorgen wij ervoor dat onze klanten inzicht krijgen in hun pensioensituatie en mogelijkheden. Hierna kunnen zij altijd de beste keuze maken. Als u nu een pensioenadviseur inschakelt dan voorkomt u ook dat u straks bijvoorbeeld niet eerder kunt stoppen met werken of financieel niet kunt rondkomen als u met pensioen bent. Ook kan hij helpen om risico's in kaart te brengen en hier oplossingen voor aan te dragen. Kortom: een goede pensioenadviseur geeft u financiële rust.

Waarom kiezen voor de pensioenadviseurs van Transparans?

100% transparant in werkwijze en beloning
Met onze expertise ontzorgen wij onze klanten en zorgen voor de best passende pensioenregeling. Dat doen wij 100% integer en altijd volledig in het belang van de klant. Dat kan alleen als wij 100% onafhankelijk zijn, de markt goed kennen en uitsluitend door de klant worden betaald (en niet door financiële instellingen worden beloond). Daarin zijn wij al meer dan 20 jaar volkomen transparant. 

100% pensioenspecialist 
Pensioen is te belangrijk om aan zomaar een adviseur over te laten. Pensioenadvies is een vak met veel facetten en voortdurende veranderingen. Dat vereist ervaring, permanente aandacht en bijscholing. Als u een pensioenadviseur van Transparans inschakelt dan weet u dat er een pensioenexpert voor u aan het werk gaat. Dit bespaart u tijd en geld. Vanuit onze jarenlange ervaring weten wij snel tot een oplossing te komen. En ook hier geldt: weinig uren = lage kosten. 

✅ Al meer dan 20 jaar toonaangevend in pensioen
In de afgelopen jaren hebben wij vele honderden bedrijven, ondernemers en particulieren geholpen met een goed pensioenadvies. Daarnaast hebben wij vele vakartikelen gepubliceerd en vele tientallen opleidingsdagen over pensioen verzorgd; voor onder meer financieel dienstverleners (Wft) en accountants en belastingadviseurs. Mede hierdoor weten inmiddels veel mensen ons te vinden als zij op zoek zijn naar advies over pensioen en inzicht in hun pensioensituatie. 

Dit alles is voor ons geen reden om achterover te leunen. Wij willen ons blijven ontwikkelen zodat wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Niet voor niets zijn wij erkend lid van de vereniging Samenwerkende Pensioen Adviseurs (S.P.A.) en de Federatie Financieel Planners (FFP) en zijn wij gediplomeerd BPF- (bedrijfstakpensioenfonds) werkingssfeeradviseur.

Wat zeggen anderen over ons?

Bij de keuze voor een pensioenadviseur gaat u natuurlijk niet over één nacht ijs. Wilt u weten hoe klanten onze dienstverlening hebben ervaren? Lees dan hier alle referenties. Wilt u liever persoonlijk kennismaken? Neem dan contact op voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.

Maak kennis met de pensioenspecialisten van Transparans

Onze mensen maken het verschil. Leer ze beter kennen in een persoonlijk gesprek of lees hier meer over de mensen achter Transparans.Voor iedereen die vooruitdenkt ...
Contactformulier