Hoeveel pensioen krijg ik netto?

Bruto netto pensioen

Als u met pensioen gaat of eerder wilt stoppen met werken dan wilt u natuurlijk precies weten hoeveel u maandelijks te besteden hebt (ofwel: wat is uw netto pensioeninkomen?). Een goed inzicht in uw inkomsten en uitgaven is dan belangrijk. Weet verder dat ook belastingen, heffingskortingen en toeslagen invloed hebben op de hoogte van uw netto inkomen (van bruto naar netto pensioen). Veel mensen vinden dit lastig en beschikken niet over de kennis, het totaaloverzicht en goede rekensoftware om dit zuiver in beeld te kunnen brengen. Ook de opgaaf vanuit mijnpensioenoverzicht.nl geeft slechts een grove indicatie.

"Wij stellen klanten in staat om zelf bewuste keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst"

Met de Transparans Pensioenscan hebben wij de perfecte oplossing voor u. Hiermee krijgt u 100% inzicht in uw financiële situatie en het netto inkomen dat u van jaar tot jaar beschikbaar hebt. Zo weet u precies wanneer u met pensioen kunt en wat u jaarlijks te besteden hebt. Wist u dat u al een persoonlijke Pensioenscan hebt vanaf 550 euro? Dit is inclusief alle berekeningen, het intake- en adviesgesprek en een complete financiële rapportage (naslagwerk). Wilt u ook uw exacte netto pensioen laten berekenen? Aarzel dan niet langer en neem contact op met Transparans Pensioenconsultants & Financieel Planners.

Wanneer kan ik met pensioen?

Het antwoord op deze vraag hangt enerzijds af van uw wensen en doelstellingen en anderzijds uw financiële middelen. Hebt u al een goed beeld van uw wensen en doelstellingen? Dan kunnen wij voor u in kaart brengen in hoeverre u met uw huidige financiële middelen is staat bent om uw wensen en doelstellingen te realiseren. Hierbij houden wij dan natuurlijk ook rekening met de inflatie, uw vermogen, eventuele verkoopopbrengst van uw bedrijf, kostenbesparingen, lijfrentes, omrekening van pensioenkapitalen, eventuele verhuizing in de toekomst en meer van dit soort zaken. Van jaar tot jaar brengen wij zo uw netto pensioen in beeld en wordt duidelijk of dit voldoende is om uw wensen te realiseren. Lukt dit niet (helemaal) dan krijgt u van ons advies over mogelijke besparingen of optimalisatiemogelijkheden en krijgt u tips over hoe u zaken beter of financieel slimmer kunt inrichten zodat u toch met pensioen kunt op het moment dat u dit wilt. Na afloop van het adviesgesprek weet u dus precies wanneer u met pensioen kunt.

Inzicht in uw pensioen is de eerste stap naar inzicht in uw financiële toekomst

Hoeveel pensioen krijg ik als ik stop met werken? Het is een vraag die veel mensen bezighoudt. Onze pensioenconsultants kunnen dit snel en goed voor u in beeld brengen. Ook als u overweegt om eerder te stoppen met werken wilt u natuurlijk exact weten hoe u er financieel voorstaat. Neem geen risico en laat u professioneel adviseren. Zo weet u precies wat uw netto pensioen of uw netto besteedbaar inkomen is als u stopt met werken. Ook geven wij u tips die u helpen goede pensioenkeuzes te maken.  

Advies nodig of netto pensioen berekenen?

Wanneer kan ik met pensioen? Hoeveel pensioen krijg ik als ik eerder stop met werken? Hoeveel pensioen krijg ik? Hoe zit het met bruto netto pensioen? Hoeveel belasting betaal ik in geval van vroegpensioen? Kan ik mijn pensioen vervroegen en wat hou ik dan over? Hoeveel netto pensioen blijft er exact over? Wie helpt mij om het netto pensioen te berekenen? Allemaal vragen die wij de afgelopen jaren hebben ontvangen en waar wij onze klanten mee hebben geholpen.

Herkent u deze vragen of wilt u uw eigen pensioensituatie eens goed in beeld gebracht hebben? En exact zien wat uw netto besteedbaar inkomen is nu en na pensionering? Maak dan nu een afspraak met een van onze pensioenconsultants. Wist u dat een intakegesprek bij ons op kantoor altijd gratis is? Twijfel niet langer en neem nu contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter. Wij helpen u graag!
Hoeveel pensioen krijg ik netto