Nieuwe pensioenregeling? 100% onafhankelijke vergelijking op prijs en/of voorwaarden

Overweegt u om een nieuwe pensioenregeling af te sluiten voor uw medewerkers? Of het nu gaat om een compleet nieuwe pensioenregeling of een contractverlenging van een pensioenregeling; u wilt dan natuurlijk zeker weten dat u de beste keuze maakt. Zowel voor wat betreft de hoogte van de pensioenpremie als de voorwaarden. De pensioenbijdrage werkgever is na het loon vaak de meest kostbare arbeidsvoorwaarde. Een goede kostenvergelijking kan u veel geld besparen. Zeker als u bedenkt dat een pensioenregeling vaak voor vele jaren wordt aangegaan. Onze pensioenadviseurs maken de verschillende aanbieders transparant voor u.

Nog geen pensioenregeling?

Niet alle werknemers hebben een pensioen via hun werkgever. Of u verplicht bent om een pensioen aan te bieden en pensioenpremie te betalen leggen wij graag uit en meer over verplicht pensioen leest u hier. Als u niet onder de werkingssfeer valt van een verplicht bedrijfstakpensioenfonds dan mag u in principe zelf beslissen of u een pensioenregeling aanbiedt aan uw werknemers. U vraagt zich misschien af: wat kost een collectieve pensioenregeling en wat is de gemiddelde pensioenbijdrage van een werkgever? De pensioenadviseurs van Transparans Pensioenconsultants kunnen u hier snel antwoord op geven.

Contractverlenging of second opinion

Een nieuwe pensioenregeling kan ook nodig zijn als uw bestaande pensioencontract afloopt. Veel werkgever twijfelen of zij nog steeds bij de beste pensioenaanbieder zitten. Een onafhankelijke pensioenadviseur die inzicht heeft in alle mogelijkheden alsmede in de tarieven en voorwaarden van alle aanbieders is dan precies waar u naar op zoek bent.

100% onafhankelijke prijsvergelijking pensioen

De pensioenadviseurs van Transparans Pensioenconsultants beschikken over de kennis, ervaring en 'state of the art' vergelijkingssoftware om u snel antwoord te geven op al deze vragen. Ook vertellen wij u graag wat de gemiddelde pensioen bijdrage is van vergelijkbare werkgevers. Of het nu gaat om een nieuwe pensioenregeling of een contractverlening van een collectief pensioen. Inzicht in de pensioenkosten- nu en in de toekomst - is van essentieel belang. Weet dat wij al een complete prijsvergelijking voor u kunnen maken vanaf 595.

Welke pensioenuitvoerders kan Transparans vergelijken?

Wij kunnen alle belangrijke pensioenverzekeraars, Premie Pensioen Instellingen (PPI’s) en algemene pensioenfondsen in de vergelijking betrekken. Pensioenverzekeraars: Allianz, Aegon, A.S.R., Nationale Nederlanden, Onderlinge ’s-Gravenhage, Scildon en Zwitserleven. PPI’s: Abn Amro Pensioenen, Aegon Cappital PPI, BeFrank, Brand New Day, LifeSight PPI, Zwitserleven PPI.  APF: Centraal Beheer Algemeen Pensioenfonds. Pensioenfonds: PNO Media.

U ziet het. Als u een goede, complete vergelijking wilt laten maken op prijs en/of voorwaarden van de door u gewenste nieuwe pensioenregeling dan bent u bij ons aan het goede adres.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan gerust contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden, collectief pensioen, verplicht pensioen, onze unieke werkwijze en uw kostenbesparing. Ook voor advies over een nieuwe pensioenregeling bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kijken uit naar uw reactie!

Nieuwe pensioenregeling vergelijken