Collectief pensioen voor uw werknemers

Pensioendiensten voor werkgevers (collectief pensioen)

Een collectieve pensioenregeling is een belangrijke secundaire beloning voor uw werknemers. Voor een werkgever is het werknemerspensioen meestal ook een kostbare arbeidsvoorwaarde met veel complexe wet- en regelgeving. Mede hierom verdient de collectieve pensioenregeling professionele aandacht en regelmatig onderhoud. 

Wij hebben gegarandeerd de pensioenregeling die bij uw onderneming past.

Zo regelt u het pensioen voor werknemers optimaal

Het regelen van een collectief pensioen is niet iets dat u er snel even tussendoor doet. U hebt dan al snel behoefte aan een betrouwbare en goed bereikbare pensioenadviseur. Een waarmee u kunt klankborden en die goed luistert naar uw wensen. Uit een groot aanbod weten de pensioenadviseurs van Transparans de collectieve pensioenregeling te selecteren die het beste bij uw bedrijf past. Een goed pensioenadvies vooraf voorkomt een miskoop.

Juist omdat wij niet gebonden zijn aan verzekeraars, pensioenfondsen of anders financiële instellingen kunnen wij u als geen ander 100% objectief adviseren over de pensioenregeling voor uw medewerkers. Natuurlijk helpen wij u ook bij de implementatie en zorgen wij voor een goede pensioencommunicatie richting uw medewerkers.

Werknemerspensioen goed geregeld

Hebt u al een pensioenregeling? Dan kunnen wij die in totaliteit of per deelgebied analyseren en hierover vervolgens concreet advies uitbrengen. Daarbij kijken wij bijvoorbeeld naar: de basis pensioenregeling, de keuzemodules, de beheersbaarheid van de kosten, de risico’s, de optimalisatiemogelijkheden en de communicatie. Ook kunnen wij u helpen bij een contractverlening, een second opinion van het werkgeverspensioen of een 100% onafhankelijke prijsvergelijking maken.

Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt, geen onnodige risico’s loopt en uw medewerkers de pensioenregeling krijgen die zij verdienen. De laatste tijd worden wij ook steeds meer ingeschakeld om als onafhankelijke partij de pensioencommunicatie voor de medewerkers te verzorgen. Dit gebeurt dan door werkgevers die al een pensioenregeling voor hun medewerkers hebben geregeld en het pensioenbewustzijn van de medewerkers willen vergroten. Hiermee voldoen deze werkgevers dan ook aan hun zorgplicht.

Pensioen afsluiten voor werknemer(s)?

Overweegt u om uw medewerkers een pensioenregeling aan te bieden of wilt u een nieuwe pensioenregeling afsluiten? Dan is het verstandig om allereerst uit te zoeken of uw bedrijf en/of uw medewerkers niet onder de werkingssfeer van een verplicht bedrijfstakpensioenfonds vallen. Wij hebben hier veel ervaring mee en helpen u graag. Ook ten aanzien van het vervolgtraject – het ontwerpen van de best passende pensioenregeling en de keuze van de beste pensioenaanbieder – bent u bij ons aan het goede adres.

Lees hier alles over verplichte deelname aan een bedrijfstakpensioenregeling.

De voordelen en nadelen van een collectieve pensioenregeling

Als u overweegt om een collectieve pensioenregeling voor uw medewerkers in te voeren, of als u werknemer bent en graag wilt dat uw werkgever een collectief pensioen gaat aanbieden, dan is het zaak om alle voordelen en nadelen goed in beeld te hebben. Transparans Pensioenconsultants maakt het u gemakkelijk. Benieuwd naar de voordelen en nadelen van een collectieve pensioenregeling? Download dan snel onderstaand overzicht. U krijgt snel duidelijkheid.

VOOR- EN NADELEN COLLECTIEF PENSIOEN

Advies over collectief pensioen (pensioen voor uw medewerkers)

Hebt u behoefte aan advies rondom uw collectieve pensioenregeling? Overweegt u om uw medewerkers een pensioenregeling aan te bieden en wilt u weten welke aanbiedere de beste pensioenregeling heeft? Of staat u voor een contractverlening en wilt u graag een second opinion over de pensioenregeling van uw medewerkers? Allemaal vragen waar ons hart sneller van gaat kloppen en waar wij veel ervaring mee hebben.

Meer weten? Maak een afspraak met een van de pensioenspecialisten van Transparans Pensioenconsultants of laat hier een terugbelverzoek achter.

 Collectief Pensioen regel het goed en vertrouwd!