Actuariële pensioenberekening

Welkom bij dé specialist voor een actuariële pensioenberekening (pensioenvoorziening eigen beheer)


WAAR BENT U NAAR OP ZOEK?

1. U hebt snel een actuariële pensioenberekening nodig om de juiste pensioenvoorziening in de balans te kunnen opnemen.
2. Als pensioen wordt uitgesteld, vervroegd of uitgeruild is een actuariële pensioenberekening verplicht. U zoekt iemand die deze berekening snel en voordelig voor u kan maken. Vergeet bij uitstel van pensioen ook niet de schriftelijke vastlegging.
3. U hebt een vraag over eigen beheer pensioen.

25+ jaar toonaangevend in actuariële pensioenberekeningen

Transparans Pensioenconsultants is dé specialist op het gebied van de actuariële berekening pensioen en het opstellen van juridische documenten rondom pensioen in het algemeen en het dga pensioen in het bijzonder. Wij hebben hier ruim 25 jaar ervaring mee en vele accountants, belastingadviseurs, directeur-grootaandeelhouders, ondernemers, advocaten of boekhouders weten ons te vinden. Ook u helpen wij graag. Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

Uw garantie: ✓Snel Geleverd ✓Laagste-Prijs-Garantie ✓Achteraf Betalen

Snel een eigen beheer pensioenberekening nodig?

U bent bezig met de jaarrekening en komt tot de ontdekking dat u de actuariële pensioenvoorziening voor het eigen beheer pensioen nodig hebt. De pensioenvoorziening moet immers tegen de actuele waarde in de balans worden opgenomen. Ofwel u zit te springen om een actuariële eigen beheer pensioenberekening. Dan heb je natuurlijk geen tijd en zin om dagen te wachten. Wij snappen dit. Daarom streven wij ernaar om de actuariële pensioenberekening binnen 24 uur bij u aan te leveren.

Zo treedt er geen onnodige vertraging op bij het opstellen van de jaarrekening. Dus: snel de actuariële pensioenberekening 2020 of 2021 nodig? Twijfel niet langer en schakel ons in of laat een terugbelverzoek achter. 100% tevredenheidsgarantie.

Meer informatie of actuariële pensioenberekening bestellen?

Neem gerust contact met ons op.
Telefoon: 0742550345
Mail: e.strengers@transparans.nl
Contactformulier
Terugbelverzoek

Alle aandachtspunten en tips eigen beheer pensioen voor u verzameld

Alles over de aandachtspunten die gelden voor het pensioen in eigen beheer, de actuariële pensioenberekening 2020, de pensioenvoorziening 2020 en de mogelijkheden leest u in onze nieuwsspecial pensioen in eigen beheer 2021.

Wij hebben de meest gestelde vragen (met antwoorden) over actuariële pensioenberekeningen voor u op een rij gezet

Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen voor u verzameld. Natuurlijk krijgt u van ons ook de antwoorden. Staat uw vraag er niet bij of hebt u behoefte aan aanvullende informatie? Neem dan even contact op met Ernst Strengers FFP. Hij is bereikbaar via telefoonnummer: 074-2550345.

Ook voor alle ODV-berekeningen kunt u een beroep op ons doen.

✅ Onze telefonische helpdesk is op werkdagen bereikbaar. Per mail of contactformulier bereikt u ons 7 dagen per week en 24 uur per dag.Snel, goed & voordelig Pensioenberekening bestellen?
Bestel hier pensioenberekening