Actuariële pensioenberekening

Welkom bij dé specialist op het gebied van actuariële pensioenberekeningen (pensioenvoorziening eigen beheer)


WAAR BENT U NAAR OP ZOEK?

1. U hebt snel een actuariële pensioenberekening nodig ter bepaling van de juiste pensioenvoorziening eigen beheer in de jaarrekening (bijvoorbeeld de pensioenberekening 2019).
2. Vanwege het uitstellen, vervroegen of uitruilen van pensioenaanspraken hebt u een actuariële pensioenberekening nodig. ⚠️fiscaal verplicht voorgeschreven > zie o.a. art 18a lid 5 en 6 Wet LB 1964.
3. U hebt een vraag over de rekengrondslagen of methode hoe je een juiste actuariële pensioenberekening maakt (volgens de fiscale-, commerciële- en RJ-methode).
4. Hulp bij een juiste juridische vastlegging zoals: opstellen notulen algemene vergadering van aandeelhouders (ava), vaststellingsovereenkomst, wijzigen pensioenuitvoerder, pensioen uitstellen, vervroegen of uitruilen of andere wijziging doorvoeren, enzovoort.

Transparans Pensioenconsultants is dé specialist op het gebied van actuariële berekeningen en het opstellen van juridische documenten rondom pensioen, stamrecht en lijfrente. Wij hebben hier ruim 25 jaar ervaring mee en vele accountants, belastingadviseurs, directeur-grootaandeelhouders, ondernemers, advocaten of boekhouders weten ons te vinden.

Snel een eigen beheer pensioenberekening nodig?

U bent bezig met de jaarrekening en komt tot de ontdekking dat u de actuariële pensioenvoorziening nodig hebt. Ofwel u zit te springen om een actuariële eigen beheer pensioenberekening. Dan heb je natuurlijk geen tijd en zin om dagen te wachten. Wij snappen dit. ⭐Daarom streven wij ernaar om de door u gevraagde actuariële pensioenberekening binnen 24 uur bij u aan te leveren.⭐ Natuurlijk geldt dit ook voor stamrechtberekeningen en lijfrenteberekeningen. Zo treedt er geen onnodige vertraging op bij het opstellen van de jaarrekening. Dus snel de pensioenberekening 2019 nodig? Twijfel niet langer en schakel ons in. 100% tevredenheidsgarantie.

Meer informatie of actuariële pensioenberekening bestellen?

Neem gerust contact met ons op.
✔️ Telefoon: 0742550345
✔️ Mail: e.strengers@transparans.nl
✔️ Contactformulier
✔️ Terugbelverzoek

Of hebt u advies nodig over het uitkeren van een stamrecht of hebt u een actuariële stamrechtberekening nodig?

In dat geval adviseren wij u om eens een kijkje te nemen op onze themapagina over stamrechtberekeningen. Wij hebben hier veel relevante informatie voor u verzameld. Meer weten of een actuariële stamrechtberekening bestellen? Bel ons of neem contact met ons op via de website.

Wij hebben de meest gestelde vragen (met antwoorden) over actuariële pensioenberekeningen voor u op een rij gezet

Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen voor u verzameld. Natuurlijk krijgt u van ons ook de antwoorden. Staat uw vraag er niet bij of hebt u behoefte aan aanvullende informatie? Neem dan even contact op met Ernst Strengers FFP. Hij is bereikbaar via telefoonnummer: 074-2550345.

✅ Onze telefonische helpdesk is op werkdagen bereikbaar. Per mail of contactformulier bereikt u ons 7 dagen per week en 24 uur per dag.

Meer over deze pensioendienst van Transparans Pensioenconsultants

Ontdek hier hoe wij u kunnen helpen op het gebied van actuariële pensioenberekeningen. Wist u dat wij ook alle soorten actuariële stamrechtberekeningen en lijfrenteberekeningen voor u kunnen maken? Snel, voordelig en goed.Beoordelingen actuariële pensioenberekeningSnel Pensioenberekening nodig?
Regel het NU