Actuariële pensioenberekening

Welkom bij dé specialist voor een actuariële pensioenberekening (pensioenvoorziening eigen beheer)

 

Tot 1 juli 2017 konden dga's hun pensioen opbouwen in de eigen BV. Deze regeling bood veel flexibiliteit en controle over de pensioenopbouw. Een cruciaal onderdeel van het pensioen in eigen beheer is de jaarlijkse actuariële waardering. Hierbij wordt het opgebouwde pensioen op een gestandaardiseerde manier gewaardeerd. Deze verplichting is wettelijk vastgelegd en heeft gevolgen voor zowel de te betalen vennootschapsbelasting als de jaarrekening van de BV. Voor alle dga's die nog pensioenaanspraken in de eigen BV hebben staan blijft de actuariële waardering een belangrijke verplichting. De pensioenadviseurs van Transparans zijn dé experts voor pensioenadvies en actuariële pensioenberekeningen voor de dga's. Met een schat aan ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor al uw vragen en berekeningen rondom het pensioen in de eigen BV. 

WAAR BENT U NAAR OP ZOEK?

✅ U hebt snel een actuariële pensioenberekening nodig?
✅ De pensioenvoorziening voor de jaarrekening moet worden berekend?
✅ Uw eigen beheer pensioen wordt vervroegd of uitgesteld en hebt een pensioenberekening nodig?
✅ U hebt een vraag over eigen beheer pensioen?
✅ De belastingdienst stelt u vragen over uw eigen beheer pensioen en u hebt hulp nodig?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op het gebied van eigen beheer pensioen en actuariële pensioenberekeningen mogen wij ons gerust dé experts van Nederland noemen. Wij vinden het een eer om u ook te mogen helpen.

25+ jaar toonaangevend in actuariële pensioenberekeningen

Transparans Pensioenconsultants is dé specialist op het gebied van de actuariële berekening pensioen en het opstellen van juridische documenten rondom pensioen in het algemeen en het dga pensioen in het bijzonder. Wij hebben hier ruim 25 jaar ervaring mee en vele accountants, belastingadviseurs, directeur-grootaandeelhouders, ondernemers, advocaten of boekhouders weten ons te vinden. Ook u helpen wij graag. Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

Uw garantie: ✓Snel Geleverd ✓Laagste-Prijs-Garantie ✓Achteraf Betalen

Snel een eigen beheer pensioenberekening nodig?

U bent bezig met de jaarrekening en komt tot de ontdekking dat u de actuariële pensioenvoorziening voor het eigen beheer pensioen nodig hebt. De pensioenvoorziening moet immers tegen de actuele waarde in de balans worden opgenomen. Ofwel u zit te springen om een actuariële eigen beheer pensioenberekening. Dan heb je natuurlijk geen tijd en zin om dagen te wachten. Wij snappen dit. Daarom streven wij ernaar om de actuariële pensioenberekening binnen 24 uur bij u aan te leveren.

Zo treedt er geen onnodige vertraging op bij het opstellen van de jaarrekening. Dus: snel de actuariële pensioenberekening nodig? Of het nu gaat om een berekening van 2023, 2022, 2021 en langer terug. Geen probleem wij maken ze snel en goed. Twijfel niet langer en schakel ons in of laat een terugbelverzoek achter. 100% tevredenheidsgarantie.

Meer informatie of actuariële pensioenberekening bestellen?

Neem gerust contact met ons op.
Telefoon: 0742550345
Mail: e.strengers@transparans.nl
Contactformulier
Terugbelverzoek

Alle aandachtspunten en tips eigen beheer pensioen voor u verzameld

Alles over de aandachtspunten die gelden voor het pensioen in eigen beheer, de actuariële pensioenberekening 2023, de pensioenvoorziening 2023 en de mogelijkheden in 2024 leest u in onze nieuwsspecial pensioen in eigen beheer 2023.

Wij hebben de meest gestelde vragen (met antwoorden) over actuariële pensioenberekeningen voor u op een rij gezet

Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen voor u verzameld. Natuurlijk krijgt u van ons ook de antwoorden. Staat uw vraag er niet bij of hebt u behoefte aan aanvullende informatie? Neem dan even contact op met Ernst Strengers FFP. Hij is bereikbaar via telefoonnummer: 074-2550345.

Ook voor alle ODV-berekeningen kunt u een beroep op ons doen.

✅ Onze telefonische helpdesk is op werkdagen bereikbaar. Per mail of contactformulier bereikt u ons 7 dagen per week en 24 uur per dag.Snel, goed & voordelig Pensioenberekening bestellen?
Bestel hier pensioenberekening