Actuariële pensioenberekening

Welkom bij dé specialist voor een actuariële pensioenberekening (pensioenvoorziening eigen beheer)


WAAR BENT U NAAR OP ZOEK?

1. U hebt snel een actuariële pensioenberekening nodig ter bepaling van de juiste eigen beheer pensioenvoorziening in de jaarrekening.
2. Omdat het pensioen wordt uitgesteld, vervroegd of uitgeruild is een actuariële pensioenberekening verplicht voorgeschreven. U zoekt iemand die deze berekening snel en voordelig voor u kan maken.
3. U hebt een vraag over pensioen in eigen beheer, de rekengrondslagen voor eigen beheer pensioen, dga pensioen in zijn algemeenheid of anderszins.
4. Iemand die u helpt om de noodzakelijke schriftelijke vastlegging te verzorgen voor wijzigingen van het eigen beheer pensioen. Denk hierbij aan: notulen ava, overeenkomst afstorting eigen beheer pensioen, uitruilovereenkomst, wijziging pensioenuitvoerder of vervroegen of uitstellen van pensioen. 

Transparans Pensioenconsultants is dé specialist op het gebied van actuariële pensioen berekeningen en het opstellen van juridische documenten rondom pensioen in het algemeen en het dga pensioen in het bijzonder. Wij hebben hier ruim 25 jaar ervaring mee en vele accountants, belastingadviseurs, directeur-grootaandeelhouders, ondernemers, advocaten of boekhouders weten ons te vinden. Ook u helpen wij graag. Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

Uw garantie: ✓Snel Geleverd ✓Laagste-Prijs-Garantie ✓Achteraf Betalen

Snel een eigen beheer pensioenberekening nodig?

U bent bezig met de jaarrekening en komt tot de ontdekking dat u de actuariële pensioenvoorziening voor het eigen beheer pensioen nodig hebt. De pensioenvoorziening moet immers tegen de actuele waarde in de balans worden opgenomen. Ofwel u zit te springen om een actuariële eigen beheer pensioenberekening. Dan heb je natuurlijk geen tijd en zin om dagen te wachten. Wij snappen dit. Daarom streven wij ernaar om de door u gevraagde actuariële pensioenberekening binnen 24 uur bij u aan te leveren.

Zo treedt er geen onnodige vertraging op bij het opstellen van de jaarrekening. Dus snel de actuariële pensioenberekening 2019 of 2020 nodig? Twijfel niet langer en schakel ons in of laat een terugbelverzoek achter. 100% tevredenheidsgarantie.

Meer informatie of actuariële pensioenberekening bestellen?

Neem gerust contact met ons op.
✔️ Telefoon: 0742550345
✔️ Mail: e.strengers@transparans.nl
✔️ Contactformulier
✔️ Terugbelverzoek

Alle aandachtspunten en tips eigen beheer pensioen voor u verzameld

Alles over de aandachtspunten die gelden voor het pensioen in eigen beheer, de actuariële pensioenberekening 2020, de pensioenvoorziening 2020 en de mogelijkheden leest u in onze nieuwsspecial pensioen in eigen beheer 2020.

Wij hebben de meest gestelde vragen (met antwoorden) over actuariële pensioenberekeningen voor u op een rij gezet

Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen voor u verzameld. Natuurlijk krijgt u van ons ook de antwoorden. Staat uw vraag er niet bij of hebt u behoefte aan aanvullende informatie? Neem dan even contact op met Ernst Strengers FFP. Hij is bereikbaar via telefoonnummer: 074-2550345.

✅ Onze telefonische helpdesk is op werkdagen bereikbaar. Per mail of contactformulier bereikt u ons 7 dagen per week en 24 uur per dag.

Actuariële pensioenberekening nodigSnel Pensioenberekening nodig?
Regel het NU >>