Wij komen graag in contact met ondernemende pensioenspecialisten

Ons doel is om met goede professionals een sterk team te vormen en onze groeiambities waar te maken, zodat wij onze cliënten optimaal van dienst kunnen zijn. Ben jij een ervaren pensioenspecialist en op zoek naar een nieuwe uitdaging? En beschik jij bovendien over een eigen klantenbestand? Dan komen wij graag met jou in contact.

Als pensioenspecialist ben je het visitekaartje van Transparans Pensioenconsultants. Je draagt op enthousiaste wijze de organisatievisie uit in de markt, waarbij je zorg draagt voor instandhouding van de betrouwbare en vakkundige identiteit van Transparans Pensioenconsultants. Je bent klantgericht en adviseert zelfstandig – voornamelijk zakelijke – cliënten. Vanzelfsprekend beschik je over relevante werkervaring en het Wft-pensioen diploma.

Voor de geschikte kandidaat bestaat er de mogelijkheid om op termijn (mede)aandeelhouder te worden. Ook inbreng van je eigen bedrijf, portefeuille en/of klantenbestand is bespreekbaar.

Herken jij jezelf in dit profiel en denk je goed te passen binnen ons bedrijf? Dan zien wij graag jouw CV tegemoet, aangevuld met een goed onderbouwde motivatie. Je kunt je reactie mailen naar: e.strengers@transparans.nl. Wil je vooraf meer informatie hebben over de mogelijkheden dan kun je ook telefonisch contact opnemen met Ernst Strengers via telefoonnummer: 074-2550345.